dilluns, 7 de setembre del 2015

Resum temporada 2014-2015

Com cada any que acabem un cicle, i abans de començar el següent (en la propera entrada us farem cinc cèntims de la temàtica de la temporada 2015-2016), ens agrada fer una mica de valoració de com ha anat el curs. Per començar, podem assegurar, sense cap mena de dubte, que ha estat un any ple d'èxits pel club de lectura Pla 9, ja que s'han assolit tots els objectius que busca un club de lectura.

El primer factor que hem de tenir en compte és la rebuda per part dels tertulians de la programació proposada i hem de reconèixer que ens ha sorprès gratament que el menú d'utopies i distòpies hagi generat tant d'interès. Segurament, hem de donar "les gràcies" a aquest fet que la societat es troba en un període crític i que els ciutadans han pres consciència del seu valor com a elements bàsics d'aquesta societat. És normal, llavors que els lectors tinguin interès per endinsar-se en llibres que analitzen societats (algunes no tan llunyanes de la nostra).

Per una altra banda, s'ha de valorar el nivell de les tertúlies i, aquest any el nivell ha estat molt i molt alt, amb aportacions contínues de tots els participants (sabem que, a vegades, costa que els tertulians es deixin anar) i sempre tenint en relació al llibres proposats (cadascú amb el seu motiu per estar inclòs a la llista). Per tant, s'ha de felicitar als participants pel seu interès i per les seves valuoses aportacions.



Aquesta dinàmica tant positiva ha fet que el cicle d'aquest any s'hagi convertit en el de més èxit del Club Pla 9 en la seva curta vida. Però a part dels llibres proposats, els dossiers o el bloc, això ha estat possible gràcies al factor humà: sobretot a partir del grup que es va començar a formar durant el cicle de sèrie negra i que ha acabat de consolidar-se aquest any. 

Així que aquest curs 2015-2016 no pot començar de millor forma: amb un grup consolidat i animat per enfrontar-se al proper repte... que podreu descobrir en la següent entrada!